Gæstebog
Tak fordi du besøger vores hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:

Skrevet af Ole Filip Hansen, d. 23-05-2019
Det er da en god og oplysende hjemmeside og sikke nogle gode og positive tanker.

Mangler dog en side hvor jeg kan blive medlem af foreningen

Skrevet af Søren Lildal, d. 21-10-2013
Kære Catharina,

Nej det er kun Apert syndrom, hvis du også har mange andre anatomiske afvigelser fra det normale. Du skal f.eks. også have et kranium, som er forkert udseende fordi vækstzonerne ikke er normale. Du skal også have sammenvoksede fingre, nedsat bevægelighed i led, m.m.. Hvis du ikke kan sige ja til alt dette, er det ikke Apert syndrom, du er ramt af.

Søren

Skrevet af Catherina wardlab, d. 21-10-2013
Hej jeg er en ung mor på 27 er lidt nysgerrig. Jeg kom til at læse lidt at aperts syndrom så har sammen vokset fingre og tæer... Mit spørgsmål er jeg har en sammen vokset lilletå og ringetå på kun min højre fod er det så aperts syndrom eller er det noget andet. Det skal jo lige siges at jeg er født med det og at min lilletå ser lille og tyk og der to små negle på den... Mvh catherina